Hvid chokolade espuma
Hvid chokolade espuma passer perfekt til sensommerens bær.
Du skal bruge :
- 4g agar agar
- ½ liters sifonflaske
- 2 patroner til din sifon.
- 150 g fløde 38%
- 150 g sødmælk
- 15 g sukker
- 100 g grofthakket hvid chokolade
- 2 æggeblommer
Kog fløde, mælk, agar agar og sukker op - tag det af varmen og den hvide chokolade i. Når det er smeltet og blandingen er glat, tilsættes æggeblommerne. Rør blandingen helt glat og hæld den i sifonflasken. Sæt flasken på køl til den er helt kold. Den tages ud af køleskabet ca 1 time inden servering. Tilsæt 1-2 patroner og ryst den godt og kom den ud over din favorit sensommer dessert.
Bruger du husblas tilsættes den efter du har tilsat æggeblommer, når blandingen ikke er for varm. Du skal bruge dobbelt op af husblas i forhold til agar agar for samme viskositet = 8g svarede til 3 blade.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler