Elastisk fleksibel karamelgel ved brug af Carrageenan
En række anvendelser, fremragende med chokolade, kaffe og olivenolie
Du skal bruge:
- 500 ml vand
- 150 g sukker
- 50 g gylden sirup
- 20 ml vand
- 5g Carrageenan Kappa
- 3g Carrageenan Iota
Sådan gør du:
Pisk Carrageenan Kappa og Iota i 500ml vand og sæt til side.
Opvarm sukkeret og den gyldne sirup i en gryde med de resterende 20ml vand.
Fortsæt med at opvarme langsomt, indtil opløsningen karamelliseres og når 150 ° C.
Tilsæt nu resten af vandet / Carrageenan blandingen gradvist i gryden med det karamelliserede sukker.
Pisk og fortsæt med at varme op, indtil karamellen er opløst.
Fortsæt med at varme op, indtil blandingen når kogepunktet, og fortsæt med at simre i et par minutter, og hæld derefter væsken i en beholder for at sætte sig.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler