Koral chips

Koral chips er både dekorative og kan give smag og cruch til dine retter.

Du skal bruge: 

  • 120 g vand
  • 10 g mel
  • 2g rødbedepulver / tomatpulver / spinatpulver eller lign
  • Neutral olie


Sådan gør du:

  • Blend alle ingredienserne
  • Start din pande op til medium varme og kom masser af olie på ( så der er ca 1 millimeter olie. ( brug gerne en lille pande for at spare olie hvis du har en)
  • Pisk blandingen i og hæld lidt på midten af panden den skulle gerne nu flyde ud til en form for tynd skit pandekage. Efter nogle minutter før man kan se mønstret begynde at udvikle sig. Korallen steges til den er helt tør - dette sprøjter en del da alt vandet bliver kogt ud.
  • Hvis blandingen virker for tyk og fordeler sig ikke korrekt kan der tilsætte vand efter behov.
Som alternativ til rødbedepulver / tomatpulver / spinatpulver kan du bruge frugtfarve, og fjerne 20 g vand fra opskriften. Dette vil dig gøre dem mindre smagfulde.

 

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler