Sorbet med Spongecake og frossen chokoladeluft
Frossen Chokoladeluft.
- 100 gr chokolade
- 250 gr vand
Smeltes sammen og afkøles.
- 2 gr lecitin blendes i.
Blend derefter i toppen.
Tag skummet af efterhånden og kom i en bøtte på frys, forsæt til bøtten er fuld eller du ikke har mere
Lad den blive i fryseren, det går forholdsmæssigt hurtigt.
Spongecake.
- 4 æg
- 1 æggehvide
- 80 gr sukker
- 35 gr mel
- 8 gr. Kakao
- 1/2 tsk salt
- 20 gr ingefær juice
- 1 tske Bourbon vanilje dråber.
Det hele blandes og mikses i 1 minut.
Sigtes og kommes på sifon, tilsæt 2-3 patronen, når dejen kommer ud, skal den være luftig og cremet at se på.
Stik huller i bundet af et par papkrus , smør dem og fyld dem halv op.
Skal have 40-60sekunder ved fuld styrke i mikroovnen.
Sorbet.
Sukkerlage af 250 gr vand og 115 gr sukker
Mix 50 gr kakao i.
100 gr mør chokolade og 100 lys chokolade smeltes og blandes i kakao væsken. Tilsæt yderligere 375 gr vand.
Lad køle af og kør på ismaskinen..
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler