Skum med spidskommen
Spidskommen er ikke noget vi normalt er gode til at bruge i Danmark, men det danner en fantastisk food pairing til f.eks ærterpuré kammusling.
Du skal bruge:
55g crème fraîche
110 ml fiskefon
2,5 g spidskommen
2g salt
2,5 g lecithin
Sådan gør du:
For at fremstille spidskommen skum skal du blande alle ingredienserne i en blender i ca. 1 minut og opvarm herefter forsigtigt blandingen til ca. 40 °C og højst 50 °C
Brug en håndblender eller vores foamkit pro kit, og skum blandingen op og lad den hvile et minut
Anret lidt ærterpuré i midten af skålen. Tilføj en stegt kammusling og nogle fine ærteskud rundt om kanten. Anret skummet og server straks
[info]
[product]
[handle]sojalecithin-250g[/handle]
[text]Sojalecitin giver en cremet konsistens i smoothies, is, chokolade, desserter, dressinger og andre lækre ting, og er kendt som en emulgator lavet på sojabønner.
Bruges typisk til at
- At ilte / lave skum.
- At stabilisere emulsioner
Der anvendes typisk 1% Sojabønne Lecithin til 100g præparat eller mindre.
[/text]
[/product]
[product]
[handle]foamkit-pro[/handle]
[text]Foamkit Pro er til dig der elsker at lave skum med lecitin, men er træt af at stå med håndmixeren, nu hvor du trods alt har andet at lave i dit køkken. Foamkit pro laver en stabil skum af både soja og solsikke lecitin, inden for få sekunder,
[/text]
[/product]
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler