Skum med spidskommen

Spidskommen er ikke noget vi normalt er gode til at bruge i Danmark, men det danner en fantastisk food pairing til f.eks ærterpuré kammusling. 

Du skal bruge: 

55g crème fraîche
110 ml fiskefon
2,5 g spidskommen
2g salt
2,5 g lecithin

Sådan gør du: 

For at fremstille spidskommen skum skal du blande alle ingredienserne i en blender  i ca. 1 minut og opvarm herefter forsigtigt blandingen til ca. 40 °C og højst 50 °C

Brug en håndblender eller vores foamkit pro kit, og skum blandingen op og lad den hvile et minut

Anret lidt ærterpuré i midten af skålen. Tilføj en stegt kammusling og nogle fine ærteskud rundt om kanten. Anret skummet og server straks

 

[info]

 

[product]

[handle]sojalecithin-250g[/handle]

[text]Sojalecitin giver en cremet konsistens i smoothies, is, chokolade, desserter, dressinger og andre lækre ting, og er kendt som en emulgator lavet på sojabønner.

Bruges typisk til at 

  • At ilte / lave skum.
  • At stabilisere emulsioner

Der anvendes typisk 1% Sojabønne Lecithin til 100g præparat eller mindre.

[/text]

[/product]



[product]

[handle]foamkit-pro[/handle]

[text]Foamkit Pro er til dig der elsker at lave skum med lecitin, men er træt af at stå med håndmixeren, nu hvor du trods alt har andet at lave i dit køkken. Foamkit pro laver en stabil skum af både soja og solsikke lecitin, inden for få sekunder,

[/text]

[/product]

 

 

 

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler